Su Sebili Dezenfekte İşlemi

Su Sebili Dezenfekte İşlemi

Su Sebili Dezenfekte İşlemi Neden Önemlidir ?

Öncelikle “Su hayattır” cümlesinin ne kadar doğru olduğuna dair hepimiz hemfikirizdir diye düşünüyorum. Suyun vücudumuza faydaları saymakla bitmez. Bu kadar faydalı bir kaynağı kullanırken aynı zamanda kirli bir su sebili yüzünden aynı miktarda bakteri ve mikrop u da içtiğinizi düşünün. Çoğu zaman bu gibi durumlarda öncelikle karın ağrısı hissedilir ve bu eylem tekrarlandığı taktirde hastanelik bile olabilirsiniz.
 
 
Su sebili ozonlama işlemi profesyonellik isteyen bir iştir. Evinizde yaptığınız dezenfektan işlemi cihazı bozabilir daha da önemlisi içtiğiniz suya kimyasallar bulaştırabilirsiniz. Sitemizde su sebili nasıl temizlenmelidir ile ilgili bir yazı paylaştık. Oraya bakarak su sebilinin nasıl temizlendiğini öğrenebilirsiniz.
 
 
Su sebillerinin ortalama 1 ile 3 ay arası bir süre içerisinde mutlaka temizlenmesi gerekmektedir. Ailenizin veya çalışanlarınızın sağlığını düşünüyorsanız bu konunun önemli olduğunu belirtmek isteriz. Su sebili temizliği ni ozonlama yöntemi ile yapmaktayız. Sitemizde konu ile ilgili videolarımız da mevcuttur.
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı