Ozonlama Yöntemi İle Sebil Temizliği

Ozonlama Yöntemi İle Sebil Temizliği

Su Sebili Ozonlama Yönteminin Genel Özellikleri

Ozonlama Yönteminin en önemli özelliği suyun ulaşabildiği en küçük noktalara kadar nüfuz etmesidir. En küçük noktalara nüfuz eden bu yöntem sayesinde sebiller en iyi şekilde temizlenmektedir. Bu yöntem sebilin ömrünü uzatır ve suyun hijyenik özelliğini artırır. Ayrıca sebildeki bütün mikropları tamamen yok eder. Su Sebil temizleme yöntemimizle her zaman temiz su içme imkanı elde edebilirsiniz.

Su Sebil temizliği gerektiğini suyun tadından anlayabiliriz. Sebildeki suyun tadı acıysa veya kokuyorsa o sebilin acilen temizlenmesi gerekir. Sebil temizliği işleminin de ozonlama ile yapılması gerekir. Alkol ve benzeri maddelerle temizleme kireç kalıntıları için her hangi bir etki meydana getirmemektedir. Kireç kalıntılarının ve diğer zararlı kalıntıların temizlenmesi için ozonlama tekniğine ihtiyaç vardır. Ayrıca sebil içindeki kötü koku da ozonlama ile sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılır.

Su Sebili Ozonlama Yönteminin Genel Özellikleri

Bu yöntem konusunda uzman olan ekibimiz bütün sebil cihazı markaları konusunda uzmandır. Öncelikle randevu alırken cihazın markasını mutlaka belirtmelisiniz. Ekibimiz adresinize tam zamanında gelerek yerinde temizleme yapmaktadır. Cihazın deposunu ve çıkarılması gereken parçalarını sorunsuz bir şekilde elemanlarımız çıkarmaktadır. Çıkarma işleminde uzmanlık önemlidir. Amatör yöntemlerle temizleme yapan kişiler genellikle cihaza zarar vermektedir. Bu nedenle sebil temizliği konusunda yapılması gereken işlem uzman servis ekibimizin tercih edilmesidir.

 

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı