Şebeke Bağlantılı Sebillerinin Avantajları

Şebeke Bağlantılı Sebillerinin Avantajları

Şebeke bağlantılı su sebilleri, su tesisatına bağlı olarak kullanılmaktadır

Şebeke bağlantılı su sebilleri, su tesisatına bağlı olarak kullanılmaktadır. Su tesisatındaki suyu arıtan bu sebil, sonrasında sıcak ya da soğuk ısıya getirerek kullanıcısına sunabilmektedir. Arıtmalı olan ve direkt olarak şebeye suyuna bağlanan su sebilleri, diğer modellere nazaran daha ekonomiktir. Dışardan su alımı ihtiyacını sonlandıran bu sebiller ile su bitmesi sorunu yaşanmadan konforlu bir şekilde su tüketimi gerçekleşebilecektir.
 
Özel bir filtre sistemine sahip olan bu sebiller, filtresi sayesinde mikrop ve bakterileri %100 oranında ortadan kaldırabilecektir. Ters osmoz özellikli filtre sistemleri seçilen ürüne göre 5 aşamadan 12 aşamaya kadar farklı içeriklerle karşımıza çıkmaktadır. Suyun aşama aşama filtrelerden geçirilmesi güvenliliğini, lezzetini ve yararlı içeriğini kat be kat arttıracaktır. Bu filtre sistemleri belirli aralıklarla değiştirilerek uzun ömürlü bir kullanım sağlanabilecektir.
 
Ofis, ev ya da okul gibi kalabalık ortamlarda rahatlıkla tercih edilebilen bu sebiller, paslanmaz çelik malzeme içeriği ile ön plana çıkmaktadır. Bu nedenle hasar almadan uzun yıllar konforlu bir şekilde kullanımı mümkündür. Şebeke bağlantılı arıtmalı su sebili modelleri, tezgah altı ya da tezgah üstü olarak kullanılabilmektedir. Bazı modeller oldukça büyük tasarlanmış olup, modern tasarımı ile mutfak ve diğer tüm ortamlara rahatlıkla uyum sağlayabilecektir.
 
Hiçbir silikon ve plastik maddeye değmeden kolayca istenen ısıya getirilebilen bu sular, sağlığın sürdürülmesine katkı sağlayacaktır. Paslanmayan yapısı, plastik ve silikon barındırmayan iç kısmında koku oluşumu da olanaksız olacaktır. Özellikle sıcak su kısmında bulunan özel kilitli sistem çocukların güvenliğini de sağlayabilecektir. Tüm ince ayrıntılarıyla tüketicisinden tam not alan şebeke bağlantılı su sebili, düşük elektrik tüketimi ile de göz doldurmaktadır.
 
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı